Mijn werk deconstrueert het fenemologisch existentiali- Nah, geintje.

Ik hou van verhalen. Epische avonturen, of kleine, interpersoonlijke drama’s? Ik ben van de partij!
Omdat klei nu niet bepaald het ideale medium is om vijfakter mee te schrijven, kies ik ervoor om het moment uit te lichten dat volgens mij de kern van het verhaal weergeeft.

In mijn beelden werk ik graag met contrast. De scenes zijn zowel tragisch als triomfantelijk, grappig, maar griezelig enzovoort. Contrast vergroot de emoties, maakt het geheel dramatischer.
Wat de sfeer ook is, uiteindelijk gaat al mijn werk over mensen: Hun dromen, hun angsten, de soms complexe relaties die ze met elkaar hebben. Als dat geen onderwerp is waar ik de rest van mijn leven inspiratie uit kan halen, dan weet ik het ook niet meer. En zoals de Online School voor het Bedrijven van Kunstzinnige Bedrijven me heeft geleerd (yup, die heb ik zojuist uit mijn duim gezogen), moet je altijd vooruit denken. Voilà!

Sluit Menu
×

Winkelmand